bootstrap menu

PRINT ON DEMAND 

DUURZAAM: EERST BESTELLEN, DAN PAS PRODUCEREN

Het is tijd voor nieuwe wegen in te slaan. Naast het persoonlijk laten printen van dessins, is er nu ook de mogelijkheid om via mijn webshop bij Redbubble produkten aan te schaffen met dessins van Danast Divine Design. Hoe geweldig is dat!

Van kledingstukken tot koffiemokken. Het wordt pas gedrukt op het moment dat je de aankoop doet. Dus geen onverkochte voorraden. 
Hier een viertal speciale voorbeelden die te verkrijgen zijn. Het aantal dessins en dus nieuwe mogelijkheden zal ik blijven uitbreiden in de webshop.

Ben je geïnteresseerd en kun je niet wachten? Via onderstaande link ga je naar mijn shop Danast Design in RedBubble. Wil je meer weten over het beleid van Redbubble t.a.v. duurzaamheid, klik dan op de groene button.

Make your own website in a few clicks! Mobirise helps you cut down development time by providing you with a flexible website editor with a drag and drop interface. MobiRise Website Builder creates responsive, retina and mobile friendly websites in a few clicks. Mobirise is one of the easiest website development tools available today. It also gives you the freedom to develop as many websites as you like given the fact that it is a desktop app.


DESSINS MET EEN MISSIE

SAVE THE PLANET LABS

Een serie van drie dessins (elk 64 x64 cm), met als basis een repeterende amorfe vorm, genaamd: 

SAVE THE PLANET LABS
Olifant staat voor aarde
Vis staat voor water
Gevleugelden staat voor lucht

Alle drie de dessins hebben eenzelfde opbouw en bestaan uit dezelfde kleuren.
Een cirkel is steeds het middelpunt van waaruit de ruimte verder is ingevuld. Deze cirkel staat symbool voor de aarde, het laboratorium, de kweekvijver, het netwerk. Een God in de vorm van de olifant, de vis, of de gevleugelde is de controleur, heerser van het lab. Dit lab wordt voorzien van nieuwe zaden en eicellen door de reeds bestaande dieren (die te zien zijn in de ruimte buiten de cirkel) en in het lab zorgvuldig bij elkaar gebracht, zodat weer nieuwe gezonde dieren worden geboren. Het is een vicieuze cirkel met (letterlijke) bespiegelingen van alle kanten en steeds terugkerende vormen in ook verschillende afmetingen.
Het staat voor hoop, de keuze tussen goed en kwaad en toch voorál ook een vrije en speelse geest.

olifant - aarde

vis - water

gevleugelden - lucht

TOEPASSING BIJ
DE STOEL VAN JE LEVEN 

Het verhaal van de 2 houten stoeltjes wachtend op een nieuwe missie

In samenwerking met Mattanja Coehoorn bieden we bij De Stoel van je Leven de mogelijkheid om voor jouw stoel een keuze te maken uit een reeds bestaand dessin van Danast. Afhankelijk van het bestaande dessin verschilt de afmeting en dus de mogelijkheden van uitsneden voor de stoel.
Voor de stoelen hebben we hier twee dessins op 3 verschillende afmetingen geprint en verwerkt. 

Mattanja heeft de stoelen een hele mooie facelift gegeven. Het contrast met het lichte hout, maakt het dat zowel de vorm van de stoel als het dessin heel mooi met elkaar in evenwicht zijn. 

Deze stoelen kunnen weer een heel lang leven hebben als bv. ceremoniestoelen, of als eyecatcher ergens in je huis.

Rapport-olifant-aarde

Rapport-vis-water

Rapport-gevleugelden-lucht

Interesse in deze dessins of producten met deze dessins? Ze zijn binnenkort verkrijgbaar via mijn webshop. Kijk of neem contact op

DESSINS-VRIJ WERK-

Onderstaande dessins zijn mijn vrije werk. Je kunt hieruit een keuze maken en dit dessin laten drukken op het door jou gewenste materiaal: stof, behang, folie, papier, HPL, MDF. De dessins hebben verschillende afmetingen. Sommigen hebben een dusdanig groot formaat (maximaal 240 x 240 cm), dat de details niet altijd zichtbaar zijn. Door op een ontwerp te klikken, zie je het formaat en de resolutie. Ook zijn enkele details en (vorm of kleur)variaties te zien. Bij grote formaten kun je ook uitsnede uit een dessin laten printen, bijvoorbeeld voor een kussen. Ook is het mogelijk om nog kleine aanpassingen te maken in het dessin.
Er is veel mogelijk! Neem  contact met mij op, dan bespreken we je wensen.

JOUW EIGEN UNIEKE PRODUKT
 Wil je voor jouw zaak of in je huis ook graag een mooi dessin geprint en zie je hier nog niet jouw droomdessin? In mijn webshop Danast Design bij Redbubble is vanaf nu mijn uitbreiding van de collectie verder te vinden en wordt gestaag uitgebreid. 

Deze dessins kunnen ook inspireren, als je speciaal voor jou graag een heel nieuw dessin wil laten ontwerpen. Of wellicht dat een dessin zich perfect leent om het meer te personaliseren?  
Ik bespreek graag samen met jou de mogelijkheden.


ADRES

Dorpsstraat 37
6267AA Cadier en Keer
Email: info@danast.com
Tel. +31 (0)6 22290985